ÖĞRENCİ MASALARININ BAKIM ONARIMI YAPILDI

600 ADET ÇİFTLİ ÖĞRENCİ MASASININ ZIMPARASI-VERNİĞİ, 250 SIRANIN BAKIMI YAPILDI.

Öğrencilerimizin hak ettiği temiz bir okul için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Nerede bir eksik varsa tamlamaya, nerede bir kir varsa temizlemeye, nerede bir kalite varsa sahip çıkmaya, nerede bir sıkıntı varsa gidermeye çalışıyoruz. Bunları yaparken tamamen tüm öğrencilerimizin öz evlatlarımız olduğu hissini taşıyarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Öğrencimizin mutluluğundan mutluluk duyuyoruz. Küçük yüreklerindeki kocaman sevgide yer etmeye çalışıyoruz. Aslında onların en doğal olan hakkını onlara vermeye çalışıyoruz. Çok alacaklarlı olduklarını söylemekte fayda var. Ömrümüz, imkanız olduğu ölçüde en kısa zamanda bu haklarını onlara ulaştırmak için tüm gayretlerimizle çalışacağız. Burada çocuklarımıza düşen de sunulan hizmete sahip çıkmaktır. Velilerimişze düşen çocuklarımızın devlet malına sahip çıkmaları konusunda bilinçlendirmeleridir. Biz hep birlikte bir aile olacağız.

26-01-202426-01-202426-01-202426-01-202426-01-202426-01-2024